lørdag 19. oktober 2013

OLJEBASERT POTETSALAT




Helenes Sommer-potetsalat




Her har du oppskriften:


HELENES SOMMER-POTETSALAT
 
6-8 mellomstore poteter

1 rødløk

Ca. 1/2 glass Apetina fetaost (eller mengde etter smak)
 
 En håndfull Stenfrie oliven (kan sløyfes) 

litt olivenolje

litt soltørkede tomater

Frisker urter f.eks. timian og/eller basilikum


Kok poteter med litt salt og avkjøl

Kutt løk, soltørkede tomater og urter.

Bland sammen med oljen. Bruk gjerne litt av oljen til fetaosten oppi salaten, den gir veldig god smak.



Kutt poteter i litt store biter, sommerpoteter beholder du skallet på.

Hell oljeblandingen med potetene.

Hvis du vil ha litt hvitløk i, bruker du et fedd som finhakkes og blandes i.

Sett i kjøleskap minst en times tid før servering.

Mmm..kjempegodt:o)



Nybakte urtebaguetter er også smaskens...
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar