Helenes Sommer-potetsalat |
Her har du oppskriften:
HELENES SOMMER-POTETSALAT
6-8 mellomstore poteter
1 rødløk
Ca. 1/2 glass Apetina fetaost (eller mengde etter smak)
En håndfull Stenfrie oliven (kan sløyfes)
litt olivenolje
litt soltørkede tomater
Frisker urter f.eks. timian og/eller basilikum
Kok poteter med litt salt og avkjøl
Kutt løk, soltørkede tomater og urter.
Bland sammen med oljen. Bruk gjerne litt av oljen til
fetaosten oppi salaten, den gir veldig god smak.
Kutt poteter i litt store biter, sommerpoteter beholder du
skallet på.
Hell oljeblandingen med potetene.
Hvis du vil ha litt hvitløk i, bruker du et fedd som finhakkes
og blandes i.
Sett i kjøleskap minst en times tid før servering.
Mmm..kjempegodt:o)
Nybakte urtebaguetter er også smaskens...
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar